به گزارش گروه اقتصادی «خبرگزاری دانشجو»، داوود موسوی با تشریح نحوه نرخگذاری انواع نان در نانواییها گفت: هدف این شیوه نامه تعیین ضوابطی درخصوص ارایه وحدت رویه در تعیین قیمت نان در سراسر کشور است تا از بروز تخلفات از قبیل گرانفروشی ، کم فروشی و ... جلوگیری کنیم.
موسوی با بیان این که محاسبه تمام عوامل موثر در تعیین قیمت نان از دیگر موضوعات مورد توجه در این شیوه نامه است، افزود: این شیوه نامه می تواند مبنای محاسبه قیمت نان در سراسر کشور قرار بگیرد و همچنین نظارت را بهتر و از بروز برخی تخلفات پیشگیری کند.
وی اضافه کرد: این شیوه نامه مسیر را دقیقا روشن و از برخورد های سلیقه ای جلوگیری خواهد کرد.
مدیر کل بررسی و تعیین قیمت سازمان حمایت در ادامه میزان مصرف هر یک از مواد اولیه در تولید یک قرص نان در این شیوه نامه را براساس استانداردهای تعریف شده و نظرات اتحادیه های ذیربط دانست و اظهار داشت: مبنای احتساب هزینه های حقوق و دستمزد درا ین واحدها نیز مطابق با اسناد و مدارک مثبت و حداکثر تا سقف میزان دستمزد تعیین شده توسط مراجع قانونی می باشد.
موسوی با اعلام اینکه مالیات از منظر ضوابط قیمتگذاری جزو هزینه های یک واحدنانوایی محسوب نمی شود خاطر نشان کرد: در این شیوه نامه همه هزینه های سربار به علاوه سایر هزینه ها شامل آب ، برق، سوخت ، عوارض ، تعمیرات و ..... قیمت نان را در سراسر کشور مشخص می کند. به گفته این مقام مسئول ، براساس این شیوه نامه فعالان این صنف موظفند قیمتهای خود را براساس ضوابط قیمتگذاری تعیین کرده و اسناد و مدارک مثبته و قابل استناد از قبیل فاکتورهای خرید مواد اولیه ، دستگاهها ، تجهیزات ، لیست حقوق و دستمزد و ... دیگر موارد موثر در تعیین قیمت را همیشه برای سهولت و تسریع در ارایه در دسترس داشته باشند.
وی در عین حال بیان کرد: طبیعی است که با این محاسبه، قیمت نان در استانهای مختلف کشور متفاوت می شود و بازرسان سازمانهای صنعت ، معدن و تجارت استان به همراه بازرسان اتحادیه مربوط نیز در این زمینه نظارت می کنند.